Devrekani Şenlik Mustafa Kaya Yatılı Bölge Ortaokulu

Vizyon: Milli ve manevi değerlere bağlı bilim , sanat ve spor alanlarında yaşadıkları topluma örnek olabilecek bireyler yetiştirmek.

Misyon: Temel eğitimi esas alarak "Yaşadıkları coğrafyanın makus kaderini değiştirebilecek bireylerin yetiştirilmesi" temel işlevimizdir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Lojman: 10 - 1 Daire Boş.Isınma Şekli Kaloriferli.10 daire ve 90 metrekare.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mustafakayaybo.meb.k12.tr

Adres - Şenlik Merkez Cazibe Köyü Mustafa Kaya YBO Devrekani / KASTAMONU

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Şenlik Cazibe Merkezi Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köyün içme suyu şebekesi vardır . Ptt şubesi ve ptt acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır. Köye ayrıca ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

Adres - Şenlik Merkez Cazibe Köyü Mustafa Kaya YBO Devrekani / KASTAMONU

Ulaşım Kastamonu´dan Devrekani ilçesine kadar minibüsler yarım saatte bir kalkıyor. Okulumuzdan Devrekani´ye geliş-gidiş yapan öğretmenler mevcuttur. Her gün geliş gidiş yapacak öğretmenler kendi imkanlarıyla yapmaktadır. Öğretmenlerin çoğu lojmanda kalıyorlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 42 km ilçe merkezine uzaklık 15 km